Måndag

Ny vecka och hemma igen efter en helmysig helg med Frida. Har precis varit och tränat och vi ska nog bege oss ut i solen snart, vi behöver gå och handla mat för det ekar i kylen

Dagens mamma och Tilde som gärna ville  vara med på bild men jag fick spexa lite så att hon skulle se glad ut.


Fika efter en dag på stan :-)

20110528199 (MMS)

Fika efter en dag på stan :-)


igår

Tilde igår när vi var hemma hos Ture och han hade både en studsmatta och en sandlåda som var väldigt poppis.


Fredag och lingonsylt

Idag gör jag David till gräsänkling för jag drar till Stockholm till Frida för en tjejhelg. Vi ska säkert shoppa, äta godis och titt på SATC, det blir alla tiders det! På söndag är jag tillbaka igen.

Just nu vid lunchbordet, Tilde äter bara upp lingonsylten och grönsakerna, vad är det för fel på mammas köttfärslimpa?

 

 

 


Nya fast gamla

Tilde har vuxit ur sina silverskor och vi köpte ett par sandaler till henne istället. Men sedan funderade jag på om hon behövde ett par gympaskor också för kallare/blötare dagar så jag har tittat i affärerna men inte hittat några bra (billiga). Men så rotade David i våra gömmor och hittade de här fina skorna. Dem har vi fått av mormor M för länge sedan och nu kan Tilde ha dem, perfekt! Vilken tur att vi inte köpte några nya, bra koll man har...


Nattad

Hon är så fin när hon sover, lilla pricken. Och eftersom det är hennes pappa som har nattat ligger hon i vår säng och inte i spjälisen.


Livstecken

Lite bloggtorka. Eller jag har umgåts med familjen och valt bort bloggen :) Det är allt bra att ha dem hemma igen. Tilde var så söt när jag mötte upp dem på stationen, först såg det ut som att hon inte kände igen mig och sen blev hon jätteglad. Idag har jag varit på en jobbintervju, har sökt inom äldrevården här i Gävle som timvikarie, vi får väl se om de vill ha mig trots bebismage, men det kändes bra.

Måndag

Wiiii idag kommer familjen hem, hurra, vid fem ska jag stå vid tåget och möta upp dem! Vistelsen hos Angelica och Jonte blev lite längre, kom hem igårkväll och nu ska jag städa upp lite och kanske ta en promis om det inte regnar. Tjing!

Tappade precis mobilen i tzatzikin, så går...

20110522194 (MMS)

Tappade precis mobilen i tzatzikin, så går det när man ska ta kort på ovilliga :-)


Dagen och liiite viktnoja

Idag har varit en lugn dag. Har promenerat och tränat på förmiddagen och träffat Callum och hans mamma en sväng på stan nu på eftermiddagen. Och ikväll blir det häng hemma hoss Elle och hennes päron!

För övrigt börjar jag känna mig lite otymplig nu, det är inte så lätt att böja sig ner längre och att kravla sig upp ur soffan tar lite längre tid än vanligt. Jag vägde mig på gymet igår och enligt den vågen är jag 66kg tung, har alltså gått upp ett kilo sedan besöket hos barnmorskan för lite drygt tre veckor sedan. Jag som inte vill gå upp lika mycket den här gången men gud så svårt det är när jag är suuugen på allt hela tiden! Det vill till att godisgrisen håller sig i schack om jag ska hålla mig under 80-strecket den här gången :)

Tröttelitrött


Efter att ha morgonpromenerat, tränat, städat, diskat, hängt och vikt tvätt samt skurat golvet sitter jag och smulan i soffan och tar igen oss. Och vi längtar efter resten av familjen. Men jag har verkligen njutit av att få vara ensam den här veckan: jag kan träna när jag vill, gå upp eller gå och lägga mig när jag vill och det blir inte så mycket disk och plock efter en person. Det är helt enkelt skönt att bara få ro om sig själv ibland. Men som sagt, nu får de gärna komma hem!

Maaaat

Jag är hungrig och sugen på allt! Vet inte vad det är, smulan kanske är i någon tillväxtfas, men jag var tvungen att äta middag vid fyra för att jag var så hungrig och jag skulle kunna äta en middag till. Ska fixa lite kvällsmat nu så det lilla matvraket i magen blir nöjd :)

Today




Jag idag: först när jag var på stan med Angelica, Jonte och lille Ella. Och nyss hemkommen från ett svettigt spinningpass.

Här är bilden som skulle ha visats i förra...

20110517054 (MMS)

Här är bilden som skulle ha visats i förra inlägget :-)


Dem här bilden fick jag av David med texte...

20110517054 (MMS)

Dem här bilden fick jag av David med texten: Puss mamma. Hur gulligt som helst!


Förmedlingen

Nu ska jag iväg till arbetsförmedlingen och lämna diverse intyg, lika bra att göra på en gång annars kanske jag glömmer bort det.


Den däriga magen

Det är ju i början av veckan så vi kör en veckans mage: v 23+1 är vi i nu. Nu blir det morgon promis.


Gräsänka

Nu är jag hemma i Gävle men utan familjen som är kvar i Linköping en vecka till. Känns väldigt konstigt, en hel vecka för mig själv, vad ska jag hitte på? Jag har redan pratat med David fyra gånger idag och han har snällt fått avlägga rapport om vad de gör. Det är ju första gången som jag är ifrån Tilde mer än några timmar så jag kommer nog hänga på den där telefonen fler gånger :) Men nu ska jag njuta av en lång dusch, fixa lite käk och kanske läsa en bok.

Födelsedagspresent från david, helt onödig...

20110514181 (MMS)

Födelsedagspresent från david, helt onödigt men alldeles underbara, jag älskar dem!


Kom nu ketchup så går vi

Tilde har i natt haft en något udda form av snuttefilt, hon har sovit med en coctailtomat i vardera hand. Hon var oroligt på förnatten och hon vaknade flera gånger så David var uppe och gick med henne i köket och där hittade hon sina skatter. Sen släppte hon dem inte förrän hon somnade djupt, då kunde vi lirka loss dem ur de små nävarna. Även i morse ville hon ha sina tomater annars blev hon tvär. Sötaste tomatflickan.

Duktig

Idag har jag varit på jobbsökarstråt i stan, har lämat mitt CV till olika företag. Hua så duktig jag känner mig nu, kan nästan ta ledigt resten av veckan :) Imorn är det födelsedag och den ska firas med syrran och middag hemma hos mamma, hurra för att vi kommer få god mat!

Är ute och går med en sovande tilde, själv...

20110511143 (MMS)

Är ute och går med en sovande tilde, själv kan jag inte gå så snabbt som jag vill för då säger smulan ifrån. Hittade i alla fall den här snajdiga tröjan i mammas gömmor nu fattas bara foppatofflorna så är looken komplett!


SMS-inlägg

20110509141 (MMS)


Bosses glass går hem :-)

20110509142 (MMS)

Bosses glass går hem :-)


Bleka ben i solen :-) bästa faster och kus...

20110508131 (MMS)

Bleka ben i solen :-) bästa faster och kusin molly är på promenad med tilde


Tilde har slagit sig på näsan så nu har ho...

20110506125 (MMS)

Tilde har slagit sig på näsan så nu har hon ett präktigt skrapsår där första men garanterat inte sista!


Nu är vi i lkpg och resan gick bra. Nu är ...

20110506117 (MMS)

Nu är vi i lkpg och resan gick bra. Nu är tilde på grönbete hos morfar och mormor M :-)


Tisadg var det igår

Här sitter vi vid frukostbordet. Tilde har varit lite krasslig i natt, snorig och lite febrig, men nu verkar hon piggelin. Och det är väl tur det eftersom vi åker till Linköping imorgon!

Igår var jag iväg och tränade fast jag inte alls hade lust. Jag hade så lite lust att vi åt glass precis innan (för övrigt  väldigt god kladdkakeglass från Sia). Men sen släpade jag mig iväg i alla fall och svettades i 50 minuter. Bra av mig!

Bus


Tilde och pappabus! Själv är jag numera inskriven på arbetsförmeslingen och jobbletandet har börjat, känns bra tycker jag.

Måndag

Idag är det måndag och David är hemma, hur underbart som helst! Och jag som ska till arbetsförmedlingen idag, det blir bra det. Fast jag är nog lite nervös. Vad ska de tänka liksom, här kommer jag med mage och tror att jag kan skaffa ett jobb. Fast det kan jag faktiskt, jag är ju inte sjuk, bara tjock :)

...när jag går i mina silvriga skor




Tilde gillar att gå omkring i sina skor även här hemma, mamma jublar över detta tidiga skointresse!

pappaledig

Både igår och i fredags har vi umgåtts med fina vänner. I fredags var det Ella och hennes familj som var här på middag och igår grillade vi hemma hos Ture och hans päron. Småttingarna hade oändlig energi och Tilde somnade inte förrän vi var hemma vid elva snåret igår kväll men hon verkar pigg idag och vi fick sovmorgon till halv nio :) För övrigt börjar David sin pappaledighet idag och jag är officiellt arbetslös, ska skriva in mig på arbetsförmedlingen imorgon, det blir spännande att se hur många jobb en gravidis kan tänkas hitta :)

Är ute och går själv kallt är det trots a...

20110501116 (MMS)

Är ute och går själv kallt är det trots att solen tittar fram.


RSS 2.0