Nu ska jag göra mig vacker...

Jag är svettig efter ett kort träningspass och håller på att färga håret. Jag ska nämligen på kickoff med jobbet på fredag-lördag och det ska vara finklätt på kvällen. Alltså lämpligt att täcka de grå tänker jag. Ska ha på mig bröllpsklänniningen, kul att den kommer till användning igen!


Tittatutte

Det första vi gör när jag kommer hem från jobbet är amning såklart, sonen är ju väldans tuttförtjust!

Och jobbet går bra, mycket att lära sig men det ska nog gå, dem här veckan känns redan lite mindre rörig.


nähe

hörni, inte blir det mycket bloggat här inte. jag skyller allt på att jag inte har någon kamera och att jag inte kan blogga med mobilen. Och inlägg utan bild är så tråkigt!

Nåväl, imorgon börjar jag mitt nya jobb, pirrigt! ska bli så roligt men ovant att jobba på kontor...
Annars är det fullt upp i den Franzénska familjen, vi fixar och donar i lägenheten (fast det känns som att vi aldrig blir färdiga med någonting), jag har haft femtusen utbrott på att vi inte har någon hatthylla så alla grejer ligger slängda överallt. Så det som normalt bara skulle vara lite ostädat ser nu ut som ett halvt världskrig, det spelar ingen roll hur mycket man plockar.

Nä, nu kan vi väl alla önska att jag ska få en ny mobil så att jag kan hålla igång det häriga klotterplanket!

Bebis nr 2

Morfar och mormor har skaffat en ny katt, så söt!


Mini

Och jag har fått träffa lilla bebben idag, lilla Harry, så bedårande! Och så liten, kan inte komma ihåg att mina barn varit så små.


Elva månader

Idag blir lillebror elva månader! Hurra, hurra!


Moster Ida!

Äntligen har bebisen kommit, så underbart! Stoltare kan ingen vara, det är nästan så att man kan tro att det är jag som fött barn :) och vad det blev: en pojke!


I väntans tider

Det är bara jag och barnen som är vakna i det turianska residenset. Och som vi väntar på att alla ska vakna. Och på att Sara ska klämma fram bebis, vattnet har gått men inga värkar ännu...!


I Gävle...

Är vi nu! Har varit på ett fint dop, söta Tuva som är Ellas lillasyster är det som blivit vattnad. Vi bor hos Turefamiljen och har det så bra så. Vi har bilat upp och resan gick förvånansvärt bra, vi åkte utan några stopp och båda barnen somnade någon gång vid Stockholm.

RSS 2.0