Ny väggfärg

Och här är ett smakprov på de numera ljusgrå väggarna (jag tog bilden från det enda hörnet av sovrummet som var städat så därför ingen bättre bild)


Målat 2

Tada! Stolarna är färdiga och jag är så nöjd, en riktig färgklick.


Målat

Vi är hos Calle och Sara och kollar OS. Karlarna har målat över gula väggar idag så nu blir det inte en obehaglig färgchock varje gång man öppnar dörren, har inte sett det färdiga resultatet ännu men det kan ju inte bli annat än bra! Bilden har inget med någonting att göra förutom att han är söt


Klassiskt

Att riva ur kökslådor!


Finaste

Högggravid och väldigt vacker!


Här ska vi vara idag med gravida Sara och turefamiljen :)


Besök

Bästa turefamiljen är här och det är full rulle! Frukost i soffan i morse och glass i valla igår.


Mycket låda och lite verkstad

De här loppisfynden fick maken av mig i födelsedagspresent (minus barnet).Tanken är att vi ska klä om dem så småningom. Jag skriver så småningom för makarna Franzen har ibland en lång sträcka mellan tanke och handling... :)


Uppochnernerochupp

Han klättrar upp och ner i sängen. Han kan det för vi har inga ben på den ännu.


Hurra hurra!

David fyller en trea och en nolla idag och det firar vi med hotellfrukost utan kids! Paket på sängen fick han i morse men det var mest den ömma modern som kraxade på jamåduleva.


Lite bilder från här och där: bland annat på kusin Albin som vi firade första födelsedagen för häromveckan.


Avslappnad

Viggo är i soffan och har't bra


Balkongen

Har ju inte haft möjlighet att visa, men vår kala balkong har blivit lite mer möblerad även om det fattas växter och annat piff.


Tilde har bäddat i brassestolen


Idag

Tjoho jag har bokat biljetter till chokladfestivalen i Stockholm i oktober! Det kommer vara himmelriket... :)
 
Idag ska vi fixa lite av varje, förhoppningsvis kan jag fortsätta projekt måla köksstolar om jag kommer iväg och handlar färg. Det är fortfarande tusen saker att fixa här hemma innan det blir som vi vill ha. Det största är ju förstås väggarna som vi förhoppningsvis kan göra själva och få matterialet från hyresvärden, men de är lite sega med beslutsfattande nu i semestertider.

Ännu ett från arkivet

Detta är för några veckor sedan, Viggo kör så det ryker med den där gåvagnen!
 

från arkivet

Det går inte att mms:a bilder till bloggen och min kamera är trasig (ooops!). Så det blir lite dåligt med nya bilder här ett tag. Men vi kan ju hålla tillgodo med bilder från arkivet, vilket i och för sig kan vara trevligt. Först ut från den trasiga kamerans minneskort: helt själviskt bilder på mig själv från bröllopsdagen, .

inget bloggat

meh! ser att mina mobilinlägg inte har kommit fram och nu ser det ut som att jag inte bloggat på jättelänge... Idag är familjen i alla fall ledig och vi får snart besök av kusin molly!

RSS 2.0