Just nu

 
Nu börjar det närma sig, v 34 (33+4) är det nu och enligt gravidappen är det bara 44 dagar kvar. Fram till jul kommer det gå snabbt och sen känns det som att det nästan är dags! Vi har ju inte haft så många bebisgrejer kvar men nu har vi fått en vagn och skötbord av Davids syrra, babynest, bärsjal och åkpåse har jag skaffat via blocket. Så nu har jag kunnat lugna ner mig lite vad gäller boandet :)

Magaktivering

Här ser man skillnad på när jag aktiverar magmuskulaturen och när jag inte gör det. Det är bra att försöka komma ihåg den däriga aktiveringen eftersom jag känner av svanken mer när jag "släpper" magen. Men det är ju lättare sagt än gjort i vardagen, särskilt när man går och det spänner och drar i magen...
 
 
 
 

Kläder

Oj vad jag börjar tycka det är svårt med kläder nu! Jag har två par byxor som jag kan ha (är för snål för att köpa nya nu) och sen är det klänningar och tights/strumpbyxor för hela slanten. Tycker också att utbudet av tröjor i garderoben är något begränsat, det blir för kort över magen. Längtar lite tills jag kan komma i lite av mina vanliga grejer igen :)
 
Tröja över svart klänning, lagom ledigt och skönt.
---
 
 
Randig klänning med kofta
 
 
Mina enda gravidbyxor som jag lagat i grenen två gånger! Som sagt för snål för att lägga ut pengar på fler par!
 
 
Här var jag allt fiffig, vände tröjan bak och fram för att magen skulle få plats bättre (öppen rygg).

 
Här är min präktigaste outfit: Klänning över långärmat som gav känslan 70-talshemmamamma!
 

Mage v 32

Magbild v 32 (31+1). Mår bra fysiskt, ingen foglossning eller ont, bara lite orörlig :) Men börjar känna av lite bergochdalbana känslomässigt ibland ledsen över ingenting (läs tvätt och dammråttor). Stressar över allt som måste fixas till bebis (vi har ju inget kvar: vagn, säng etc). Antar att det är hormoner och att jag är i en "boa" fas.
 
 

RSS 2.0