En liiiten uppdatering

Vilket jullov jag har, inte ens bloggen underhålls :) Jag kan meddela att rean har besökts, kompisar har träffats och mat har ätits. Lovet är bra med andra ord! Bloggen kommer att uppdateras mer när jag kommer hem igen efter nyår så gott nytt alla!

Hej bloggen danföredanföredoppareda´n

Här är det bloggtorka, blir inte så mycket skriva när man har lov ;) Kanske inte blir så mycket bloggande de närmsta dagarna heller, det blir så när man ligger i ständig matkoma (det braiga med att komma hem är att familjen bjuder på mat hela tiden plus att det fins godis i överflöd. Hej viktuppgång!)

God Jul!

Torsdag

Sitter och väntar på att åka till BM för den vanliga kontrollen. Från och med nu ska jag dit varannan vecka eftersom jag går in i v 30. Tänk, det är bara tio veckor kvar, det låter så lite när man säger så! Snart är Uno här :)

onsdag idag

Såhär ser magen ut ikväll, känns ganska stor... Tentan gick bra förresten, den är redan rättad och jag blev godkänd :) Kommer ju hem till LKPG på fredag för jullov och jag måste börja packa. Frågan är liten eller stor väska? Hur mycket behöver man på två veckor? Tar jag den stora får jag ju plats med mer hem om jag skulle hitta något på mellandagsrean...

Hej mitt vinterland

Jättedåliga bilder men såhär ser det ut i Gävle just nu, massvis med snö både på gator och gävlebocken! Tänk, det kanske blir en vit jul i år :)

David och magen

David låg och läste för Uno förra veckan. Han är så fin, bästa pappan ever kommer han bli!

Dags för tenta

I eftermiddag är det tentadags, känns ganska bra faktiskt. Jullovet närmar sig äntligen!!!!

veckans mage

Vecka 28+3 och såhär ser vi ut! Väntar på att gå på ett spinningpass och sen blir det tentaplugg resten av dagen. Oj vad jag inte ser fram emot det...

Nu är det dags för fredagsmyyyys!

Hurtbulle var jag imorse när jag halvåtta låg i simbasängen och simmade en timme! Sen har jag varit i skolan hela dagen, gud vad skönt det ska bli på måndag när tentan är klar. Ikväll blir det glöggmys och idol hemma hos en klasskompis. Trevlig fredagkväll alla!!

My Jimmy Choo

Mycket nöjd med skorna, känner mig väldigt Sex & The city trots gravidmage :)

Köksbord, check!

Såhär blev bordet! Fint va?

Snett

Jag har en tendens att stå för mycket åt höger när jag tar bilder så att halva jag hamnar utanför bild. Jag kan inte påminna mig om att jag har haft detta problem förut. Ett gravidsymptom månne? Nu är vi iallafall inne i vecka 29. Slutspurten närmar sig!

Ja tack!

Klicka för att förstora bilden
Kolla vilka crazy-coola skor, så snyggt till en svart partyblåsa eller tighta jeans. Skor som livar upp vilken outfit som helst! Skorna kommer från have2have.se

soffläge

Här ligger jag i soffan som en strandad säl och orkar inget annat, magen känns ovanligt stor ikväll. Tur att det är Desperate så att det blir roligt att ligga i soffan! Skulle visa lite bilder på det färdiga köksbordet men batteriet till kameran dog så nu måste jag leta fram laddaren som är någonstans. Svårt att leta när man ligger i soffan..

Halsbränna och skor

Ikväll har jag en envis halsbränna, inte skönt. Alls. Förresten så har skorna från H&M kommit! Sjukt snygga, dem ska jag baske mig ha på nyårsafton, det kommer att bli fab!

Inplastat


Ha, ha det såg ut som vi skulle mörda någon efter att vi damm- och färgstänksskyddat köket. Ni som följer Dexter förstår vad jag menar :)

I målartagen

Vi har målat köksbord, det blir jättefint! Nu kan vi faktiskt bjuda folk på mat utan att skämas! Lägg märke till min för korta målartröja, därav färg på magen :)


Magen so far

Kul och se hur magen har förändrats, undra hur stor den är om tre månader?
v6                                v9                v11                     v13
v 15                         v16            v18
v20                     v22                v24                   v26

Äntligen

Tjoho! nu är det fredag och jag är klar med skolan för helgen:) Här ska mysas och boas för fulla muggar! ps: det är inte smuts på glasögonen utan det är taklampan som reflekteras i glaset!

Fredag

Sitter i skolan och skriver på en uppgift som ska vara färdig på måndag. Målet är att bli färdig idag så att jag kan ta ledigt i helgen med David som för en gång skull är ledig en hel helg. Vi ska bygga bo har vi tänkt: måla ett köksbord och möblera om i vardagsrumet, det blir alla tiders det!

Besök hos barnmorskan

Idag var det ju dax för BM och magen fortsätter att växa, jag följer min kurva även om den är åt den högre delen av skalan:) Lillens hjärtljud var bra och mitt blodtryck var oxå som det skulle. Sen var det vikten ja..... jag har sammanlagt gått upp tolv kilo (typ två kilo sen sist) så jag lär nog inte hålla mig inom den rekomenderade viktökningen när den här graviditeten är slut!

Ny vecka för lillen

Idag har vi klarat av hela vecka 27 och det är det exakt 3 månader kvar till BF! Lillen sparkar och puffar men håller sig lugn på nätterna. Han kan kivas lite tidigt på morgonen men då säger jag till honom vänligt men bestämt att sluta för mamma behöver sin skönhetssömn:)

Tisdag

Hej hopp! Ikväll har jag tränat pump och nu sitter jag och äter blodpudding (hade lite brist på järn så jag fyller på depåerna inför BM-besök på torsdag får vi se om det hjälper med vanlig kost eller om jag behöver köpa järntabletter). Förövrigt har jag börjat få halsbränna, en inte helt trevlig gravidbiverkning. Tur för mig så är det inte hela tiden. Men jag ska inte klaga, jag som varit förskonad från allt vad gravidbesvär heter :)

RSS 2.0