1: advent

Adventsmys hemma är det idag, eller snarare adventsplugg, måste läsa skolböcker. Igår adventspyntade jag lite här hemma med stjärnor och adventsstakar men jag är inte riktigt färdig än, mer ljus i vårt hus!:

Kurragömma

Jamen då var det fredag igen med nystädad lägenhet och en nyduschad Ida! Vet ni jag har fått gömma kexchokladen för mig själv annars skulle jag äta upp allt bums, typ. Chokladen ligger bortputtad längst in i förådet så att jag inte ska nå den. Jag har redan övervägt att kravla in därinne och hämta fram den igen..ha, ha vilken syn det vore! Vad kan jag säga, choklad är gott:)

Mage var det här!

Det är dags för veckans mage! Nu är vi i vecka 26+1 och jag mår fortfarande tipp topp förutom lite hormonilska vilket David får ta del av:) Nyss irriterade jag mig på att han smaskade banan väldigt högt: smask smask  mos mos lät det. Faktiskt väääldigt störigt!

torsdag

Dagens Ida och Uno! Inte mycket händer förutom att jag är inne i en "jag-vill-inte-träna" period, måste komma iväg. Kanske imorgon....

det bruna guldet

Igår kväll kom David hem med en sånhär, gissa vems ögon som tindrade värre än en julstjärna? Nästan två kilo choklad uj, uj jag som skulle dra ner på mitt godisätande...

som en anka

Jag har märkt att jag börjat vagga sådär gravidsnyggt när jag går, vet inte när det började men det har smugit sig på och värre lär det bli...

Uno eller Juno

Såhär ser vi ut idag. Nu har vi gått under hundrastrecket på nedräknaren och uno växer och frodas! Men han var väldigt bråkig i natt, han väckte mig med sina boxövningar:) Förresten har systeryster kommit på bästa tjejnamnet: Juno (som i filmen), det är ju som tjejvarianten av Uno samtidigt som det är ett fint namn.

Tillbaka från LKPG

Helgen har varit toppenbra hemma i LKPG med familj och vänner! I lördags hade vi adventsmys med pepparkaks- och lussebullsbak. Dessutom har vi blivit med barnvagn, jag hittade en billigt på blocket. Det är en briovagn, mörkblå och grå är den och jag hoppas den blir bra! Det är första bebisprylen det, tack (blivande) mormor som ger oss den i julklapp!

Lovely shoes

Jag har beställt skor från H&M:s samarbete med Jimmy Choo, dessa skor fast i rött, hur snygga som helst!!! Jag kunde inte låta bli!


Här är lite fler skor som jag skulle vilja ha, båda paren är från H&M:


Linköping

Hörni det blir Linköping i helgen utan manfolk.  Vi ska ha tjejkväll på fredag, hur mysigt som helst! Nu bär det av till skolan och en heldag framför datorn.

livligt värre

Uno var så söt igår, han levde rövare i magen när David pratade med honom, det var så att hela magen böljade när det sparkades! Vår lilla bebbe, det är nästan så att man blir lite sentimental, han sa säkert hej:)

Måndag igen

Måndag och ny vecka och mera plugg:) Ikväll blir det spinning om jag orkar!

Veckans mage

Såhär ser vi ut v 24+3!

Galej

Igår var jag på galej, några i klassen var ute och åt och sen var det förfest hos en klasskompis (eller för mig blev det mer efterfest eftersom jag gick hem när de andra gick ut). Trevligt var det i alla fall:)

Tentan är avklarad!

Tentan igår gick bra, så skönt att den är gjord! Idag ska jag ta mig lite ledigt tror jag :) Nu blir det spinning trevlig helg vetja!

Dagens blobb!

Ack å ve jag har gått upp TIO kilo! BM tyckte att det var i mesta laget... dessutom mätte hon magen och den ligger i det övre spannet för "normalutvecklingen" alltså lite åt det stora hållet... undra om det är en elefantunge därinne? Fast näe, det är nog bara så enkelt att jag äter för mycket, jag kan inte skylla på någon annan (allra minst stackars Uno). Hmm när jag tänker efter har jag nog ätit liiite mycket sötsaker på sistone.... Förutom det så såg allt toppen ut och vi fick lyssna på bebisens hjärtljud det var som  ljuv musik i öronen!

Morgonrapport

Passar på att plugga lite innan vi ska till BM. Nu är vi i vecka 25 och Uno sprattlar och lever runt titt som tätt:) Snart har jag ingen navel kvar, en gång var den avgrundsdjup men nu är den snart platt. Japp, det var morgonrapport från Gävle det.

Mys

Såhär mysig är jag ikväll med fårskinstofflor och mysbyxor. Försöker plugga och då måste det vara bekvämt :)
Later

Nedräkning till tentan

Måndag och sista rycket med tentaplugg (eller för min del har det bara börjat så något sista ryck är det ju inte), på fredag är tentan håll tummarna för mig då. Annars en lugn vecka, ska till BM på torsdag, vet inte riktigt vad hon skulle göra men lite mätningar och så blir det nog. För övrigt ska vi bli med tvättmaskin är det tänkt, snällaste pappa och Monica har lovat att vi ska få en i julklapp/bebispresent. Pappa tyckte det var bättre en silverskedar och annat lullull som man annars brukar ge när det vankas bebis och jag håller med, praktiskt ska det va!

Umeå tur och retur

Nyss hemkommna från Umeå, har hälsat på brorsan som fyllde 30 i helgen. Vi har haft det underbart med god mat och mycket skratt!! Men nu är vi lite sega efter bilresan hem så det blir soffan nästa:)

inte som planerat

Vi skulle gå och simma ikväll men halvägs kom jag på att jag glömt mitt badkort och inga pengar eller mobil hade vi med oss.. det var bara att vända. Men istället för att gå hem stannade vi och fikade... det bidde med andra ord inget bad idag! Men mysigt hade vi i alla fall:)

Varning känsliga läsare!

Känner mig duktig som satt i biblioteket tills de stängde klockan sex, nu har tentaplugget börjat! Ha, ha ni som inte tycket om att läsa om mina mer kroppsliga graviditetssymptom kan sluta läsa nu! Igår kom det nämligen mjölk för första gången (bara några droppar) jag undrade först vad det var men sen kom jag på det, råmjölk heter det visst. Konstigt att jag är en mjölkfabrik nu. Sen har jag banne mig blivit mer luden på magen, eller är det bara håren som syns mer allt eftersom magen spänns ut? Sorry om ni tycker det är konstigt eller lite genant att läsa om men det är ju sånt här jag går och tänker på vetja! Sådär ja, nu är det slut på gravidrapport:)

Som ny

Ja nu har jag tränat och David har plötsligt blivit snäll igen (för det kan ju omöjligt vara mitt fel att jag är sur). Sen kan man ju inte bli annat än glad när Uno bråkar i magen så att både jag och David såg det utanpå magen, första gången det hände!!!

One of those days

Jag är på ett irriterat humör ikväll, det är synd om David som får ta alla mina pikar. Tur för husfriden att jag ska gå och träna, det är bara en timme kvar.... bäst jag sätter mig i ett annat rum så länge, helst med munkavel så jag inte säger något mer dumt! Grrrrr

Måndag

Nytränad och nyduschad och sambon kom precis hem med mat så bra jag har det! Det bidde ingen cykelkor utan det bidde ett par skor i lördags:) Som försvar kan jag bara säga att det är ett par fodrade vinterskor som jag faktiskt behöver! Men det är ju mycket roligare att handla skor än en cykelkorg... Nu: MAT

RSS 2.0