Puh

Magen, magen i spegeln där sig vem som störst i landet är. Igår höll jag på att få ett utbrott i värmen, svettigt och inga kläder som sitter skönt.


En glass på vägen hem och det är tildes oc...

20110628237 (MMS)

En glass på vägen hem och det är tildes och ingen får smaka :-)


Vi är i parken och det finns en dusch som ...

20110628236 (MMS)

Vi är i parken och det finns en dusch som är väldigt poppis och tilde går med sin hink och skvalpar


Osmidig var namnet

Nyss hemkomna från parken och Tilde sitter och äter mellis. Känner mig smått otymplig efter att en långsam promenad i Tildes tempo får mig att bli trött, kan inte minnas att jag fysiskt tyckte att det var såhär jobbigt förra gången. Och då mår jag ändå bra och är förskonad från större krämpor. Så jag ska absolut inte klaga, det ska jag inte.


Om Tilde själv får välja

Idag är en ledig dag och det kan behövas jag var helt slut igår när jag kom hem. Men idag lyser solen och det blir säkert parken med Tilde (om jag nu kan slita henne från kära pappsen). För nej, mamma är fortfarande inte riktigt lika poppis om Tilde själv får välja :)

Såhär låg dem igår och filosoferade, far och dotter.


ett tag sedan

Oj vad det har varit tyst här ett tag men jag skyller på jobbet. Idag går jag delad tur och ska snart åka tillbaka och jobba kvällen. Igår firade vi midsommar med dans kring stången och god (och mycket!) mat tillsammans med finaste vännerna. En perfekt midsommarafton med andra ord :) Det blir bättre bloggande imorn, tjing!

Vampyr

God förmiddag! Tilde och jag ska ut i det fina vädret och förhoppningsvis somnar hon i vagnen. Igår hade vi så trevligt med hos Ella, förutom att Tilde vampyr bet Ella i armen så att det blev bitmärke. Stackars Ella. Och Tilde får vi lära att man inte besvarar en kram med att bitas.

 


Och så ella!

20110621226 (MMS)

Och så ella!


Vi är hemma hos ella och åker rutschkana d...

20110621227 (MMS)

Vi är hemma hos ella och åker rutschkana de är så söta!


Veckans mage

Dags för veckans mage den övre bilden är med smulan i v 28+2 och den undre är med Tilde i v 28+3. Jag har ju tyckt att magen den här gången varit mycket lägre men nu när jag jämför vet jag inte om det är så stor skillnad? Men jag känner mig större nu än med Tillisen och med tanke på att det är några veckor kvar lär ju den känslan inte minska, puh.


Tisdagmorgon

Tilde ritar lite såhär efter frukosten. Idag tror jag att vi lämnar pappsen hemma och åker till Ella!


jag ska måla hela världen lilla mamma

Köpte kritor till mini idag och det gick hem, här är senaste konstverket. Varför jag inte har kommit på det tidigare kan man ju fråga sig.


Trött

oj vad trött jag är idag, gick till parken med Tilde och jag gick som en gammat tant hela vägen, kroppen orkar noll. resten av kvällen vill jag ligga i soffan, äta praliner och läsa bok. typ. Tur för mig att David är hemma!

söndag

Jag är hemma på rast, börjar jobba igen klockan fyra. Tilde är fortfarand pappigare än pappigast. Igår fick jag inte natta henne, inte tvätta henne efter maten, ja i stort sett ingenting fick jag göra om pappa var i närheten. Jag känner mig bara lite ratad.


Lördag

Nu är vi hemma efter en jobbdag och en eftermiddag med föräldragruppen och jag är trött i både kropp och knopp.  Just nu sitter Tilde och läser och mannen står och diskar (under stora protester, det är typ det tråkigaste han vet, men han är så gullig och låter mig slippa). Det blir nog inte många fler knop ikväll känns det som, soffläge är det enda jag orkar med.


rea är mitt bästa

Idag har jag varit på lyfttteknikskurs, det var ju ett tag sedan så det kändes bra med repetition och det behövdes! Imorgon är jag ledig innan helgens jobb det blir alla tiders det. För övrigt har jag fyndat på stan idag, det är ju rea överallt:

Tröjor till Tilde storlek 86 (hon har ju typ 74/80 nu)

 

Kunde inte låta bli, liten body till smulan storlek 50/56

 

Förvaringskorg till städgrejor och tvättmedel i badrummet (snyggare än plastbunken jag hade innan)


pappa är bäst!

Idag har jag jobbat så väl hemma var det dags för middag och kvällsgörat, så som att  borsta tänder, och nu sover hon. Tilde har ju varit pappig ett tag men ikväll var det mer än vanligt och jag fick absolut inte natta henne. Inte ens när jag lockade med vällingflaskan kunde hon slita sig från kära pappsen. Trodde att hon skulle sakna mig när jag jobbade men tji fick jag.


Det var ett tag sedan men nu är vi på prom...

20110614225 (MMS)

Det var ett tag sedan men nu är vi på promenix, tilde sover och jag vaggar fram i lagom takt.


Hemma

Hemma efter helgen i Linköping när syrran blev syrra, GRATTIS!!! Tilde hade sin fina klänning på sig men det bidde inga kort för vi tog med oss en kamera utan batteri. Annars händer inte så mycket, jag ska jobba på onsdag och i helgen så nu är det slut på långledighet :)

Just nu tåg för hela slanten och det har i...

20110613222 (MMS)

Just nu tåg för hela slanten och det har inte varit några utbrott ännu måste ju vara för att jag är med då blir det ju lite ordning!


Familjen är på tåget till lkpg för att fir...

20110609218 (MMS)

Familjen är på tåget till lkpg för att fira moster Sara som tar examen imorn, grattis! Det har gått mer än en halvtimme och tilde är lugn men det är väl innan stormen kan tänkas :-)


Trötta fötter efter en dag på jobbet som ...

20110608215 (MMS)

Trötta fötter efter en dag på jobbet som väntar på bussen hem. Men bra har det gått och det ska bli roligt med sommarjobb!


Vem kör bilen ?

Mamma är och jobbar

Gravid mamma är och jobbar

Nästintill höggravid mamma är och jobbar

 

Så för att visa hur stolta vi är över vår underbara så kommer här i vanlig ordning en samling bilder på stor & liten :)

TITTUT !!!!

 

 


Städa?

Har lite att göra medans Tillisen och David badar. Och då har jag inte tagit kort på högen med rena strumpor som måste paras ihop och läggas i lådan vilket är typ det tråkigaste som finns.


Dagen

Dagen såhär långt:

Tilde och jag påväg ut i förmiddags.

 

Vi gick till lekparken och gungade.

 

Efter lunch, eftermiddagslur, lek, bokläsning och mellis har Tilde agerat modell, hon har vuxit i en klänning som hon fått av min farmor. Finare än finast är hon! Och vad gjorde den ömma fadern under hela den här tiden? Jo han har legat bakis i soffan och jag ser inga tecken på att han tänker kliva upp än på ett tag.


Morgonläsning i soffan :-)

20110605209 (MMS)

Morgonläsning i soffan :-)


Vatten

Igår var vi hos Ture och invigde hans nya plaskis, den var väldigt poppis! Och idag har vi träffat Callum och hans mamma på stan och de små badade i fontänen som finns på torget. Så ja ho gillar vatten den däriga Tilde.


Working girl

 

Tjoflöjt, jag har fått ett jobb till! Som timvikarie på ett annat äldreboende här i stan. Nu krockar det ju lite med det andra jobbet men lite ska jag väl kunna jobba där också. Fint som snus blir det och det ska bli kul att komma ut i jobbsvängen igen, det var ju ett tag sedan sist ;)

 

Förresten, jag tänkte kommentera att jag såg lite trött ut för att ni skulle förstå att jag var medveten om att jag ser trött ut. Typ.  Men så tänkte jag att man inte ska ursäkta sig, jag ser ju ut såhär just nu, inget att orda om liksom. Alltså fick jag in en kommentar om att jag inte skulle kommentera hur jag ser ut och därmed fick jag med en kommentar om just det.


Pappakär

Förresten så somnade hon på tio minuter igår när David stod för nattningen. Dessutom dög bara pappa i morse när hon vaknade och var ledsen, han kunde inte ens gå på toa utan att det blev en mindre katastrof med stora krokotårar. Någon är väldigt pappakär!

Veckans mage

En veckans mage: 25+4 är smulan och jag i nu! Undre bilderna är nästan från exakt samma tid med Tilde, v 26+1. Vi var ju hos barnmorskan i tisdags och lyssnade på hjärtljud och mätte magen och allt såg så bra ut. Magen är lika stor som förra gången, dvs jag ligger lite ovanför snittet. Men jag känner mig större den här gången, kanske beror på att jag måste lyfta (Tilde) mer?

 

 


Kväll

Idag har vi umgåts med fina vänner i ett lagom varmt Gävle. Nu ikväll har jag hunnit med lite städning, skönt att ha det gjort och snart är det läggdags för vilde Tilde som de senaste kvällarna inte alls velat sova. Hua vad irriterad jag kan bli när hon skriker och busar i sängen istället för att ligga still, mer än en timmes nattning är lite saftigt för mitt humör. Igår byttes vi av halvtid jag och David och ikväll får han börja så får vi se om han lyckas bättre.


Furuvik

Igår var vi i Furuvik tillsammans med Ture och Ella, vi tittade på apor och klappade gätter. Tyvärr glömde jag kameran så här är en bild på när vi kom hem och Tilde lekte med bilbarnstolen. Tilde var för övrigt lite reserverad mot vissa djur, det var någon fisk och ett och annat kräldjur som hon blev lite rädd för. Men annars verkade hon uppskatta besöket i djurparken.


Jobb

Familjen ligger och sover och jag är uppe tidigt, jag ska nämligen iväg och skriva på papper för jag har fått sommarjobb! I juni och juli ska jag jobba på ett äldreboende. Känns lite konstigt men roligt, hade inte räknat med att de ville anställa ett preggo :) På fredag ska jag dessutom på en intervju till för ytterligare ett ställe som också söker timvikarier.


RSS 2.0