glest mellan inläggen

Inte så lätt att hitta (ta sig) tid för bloggen numera. Är trött mest hela tiden tycker jag men igår fick jag gå och lägga mig kl sju och jag slocknade på en gång. i söndags hade vi Tildevakt och projekt rensa förrådet kunde börja. Och jag putsade fönster till fotografering av lägenheten som blir på fredag (inför försäljningen så småningom). Ja, det är mycket nu med kommande flytt och så men håll ut kära läsare, det blir bättre! Ska bara fostra sonen att sova hela nätter (eller åtminstone mer än 1 timme i sträck).
En nyduschad och utsövd moder med pigga barn!

Helg

Härliga lördag för jag har fått sovmorgon! Idag blir det kalas hos Ture som fyller 2 år och sen melohäng hos dito, det blr alla tiders det.
Viggo har byxor som Tilde fick av mormor M för några månader sen, de sitter som en smäck!

den däriga sömnen

fy, idag är jag en gnällspik. sov dåligt inatt (lillebror vaken heeeela tiden känns det som) det tar på krafterna att bara sova 1-2 timmar i sträck. sen är det mycket i huvudet:flytt, jobb plus att det ser ut som ett bombnedslag här hemma. och att Viggo mest vill vara i famnen så allt tar lång tid att göra. Jag blir verkligen som en treåring när jag inte får sova, blir grinig så fort något inte går som jag vill. Ett väldigt osympatiskt drag faktiskt.  Fast jag har ju egentligen inget att klaga på, världens bästa familj med världens bästa Tillis och Viggo. Då gör det inget att det är lite (mycket) skit i hörnen :)

Dagens barn

igår var morfar här och busade med Tillisen, väldigt mysigt! nu sitter hon och leker på golvet med en julklapp som vi glömt bort. Annars planerar vi för flytten till linköping. för er som inte vet så tänker vi flytta tillbaka till sommaren. vi saknar helt enkelt familj och vänner alldeles för mycket (särskilt nu när ja till på köpet ska bli moster i augusti!). så vi söker både jobb och bostad någon som har några tips?

vid matbordet

lillebror känns plötsligt så stor när han kan sitta med vid bordet,han kan sitta en liten stund och vara nöjd, bara han har något att leka med.

Kalaset

Kalaset blev ju jättebra! Det var full rulle med paketöppning, tårtätning och massor med bus.
Kalasgäster Ture och Ella!
Födelsadagsbarnet synnerligen nöjd över att äta tårta och kakor (hon försåg sig själv hela eftermiddagen, hej sockerrus!)
Och en glad lillebror

hemma hos

projekt städa till kalaset imorgon, tror ni att vi hinner?

Hurra!

Älskade gullungen blir två år idag! Bilder från i morse när hon öppnade paket i sängen (lägg märke till det klassiska presentpappret: ugnsfolie) hon blev mycket nöjd med kylskåpsmagneten med glassar på.
och när man fyller år får man äta glass direkt ur paketet.

Hon försöker komma på hur man öppnar dem m...

20120215553 (MMS)

Hon försöker komma på hur man öppnar dem men det har inte lyckats ännu... Eller jo nu fick hon upp den vita :-)


läslus

Han blev så intresserad av Tildes bok, många fina färger.

Dan före dan

Skäms på mig för att jag inte bloggat på länge, orken har inte riktigt funnits. Håller på att förbereda inför Tildes kalas på lördag, ska baka en tårta bland annat. Tänk att hon blir TVÅ imorn, inte klokt! Helgen var i alla fall supermysig med kusin Molly. Och hon var så bra både med Viggo och Tilde, världens bästa barnvakt för jag fick tid att baka :) Leklandet var vi också på, Tilde sprang runt som en tok.

morgonstund

morgonpigga gänget (vissa något ofrivilligt) mamma morgontränar och lillisarna tittar på när det flåsas. nu har frukosten ätits och projekt städa börjar. vi får ju nämligen finbesök av kusin molly idag!

grattis till fem

jamen han blir ju fem månader idag, hurra mitt hjärtegull!

första gröten

Han blir ju snart fem månader så han fick prova gröt för första gången igår. Han tycks mest undra vad det är för konstigt han fått in i munnen.

Dagens

Dagens troll, dagens svettis och dagens tandtroll. Hm måste man duscha när man känner sin egen svettlukt utan att lyfta armarna?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1342914/images/2012/pic_188051900.jpg" class="image">


måndag fast ändå inte

så var helgen slut men inte riktigt ändå, den ömma fadern är nämligen ledig idag också! så vi ska vara nyttiga och fixa massor som behöver fixas. själv har jag hunnit med ett träningspass på morgonkvisten oc nu sitter jag och barnen och äter frukost (den ömma fadern får en välförtjänt sovmorgon). och nu till morgonens viktigaste nyhet: Viggo har fått en tand! en liten vit bissing tittar fram där nere, tror tom att det är samma första tand som tilde också fick. stora lillebror ♥

Vilken underbar vinterdag! det biter i kin...

20120204532 (MMS)

Vilken underbar vinterdag! det biter i kinderna. Har yogat på morgonen och nu är jag och lillis ute och går en sväng innan resten av familjen möter upp på stan


freeeeedag

å det är fredag! här har vi danspass, radion står på för fullt och vi dansar loss alla tre, lite svettigt med en åttakilos i famnen. blev på riktigt bra humör (det var jag inte i morse) men efter träning i morse, städ och disk känns det bra i kropp och själ!

halvomvändning

Viggo vände sig från mage till rygg igår för första gången! Och på bvc gick det bra han väger numera 8kg och är 66cm lång. För övrigt kom vi fram till att han ammar för ofta på nätterna (4ggr eller mer) två skulle räcka tyckte barnmorskan. Så nu börjar projekt söva-utan-tutte.

RSS 2.0