gardinbestyr

Är väldans nöjd med gardinerna som jag hittade på hemtex till barnrummet, gillar att de är så färgglada
 
 
 
Och här är vardagsrummets nödlösning som känns väldigt 80-tal, men som sagt inget passar de här väggarna...

midsommar

 
Vilken härlig midsommar vi har haft med bästatste vännerna! Men hua så trötta vi var igår, vi piggnade aldrig riktigt till. Börjar vi bli gamla månne? Vi byggde i alla fall vår egna midsommarstång och Tilde uppskattade verkligen att en samling vuxna ställde sig i ring och hoppade som grodor.
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonbad

Det här möttes jag av när jag kom upp nyss


Hänga gäng

Melvin är här och hänger gäng!


Familjebild

Skulle ta en bild på familjen men det bidde inte så bra


SMS-inlägg

20120620884 (MMS)


I trapphuset efter att vi varit i tvättst...

20120620882 (MMS)

I trapphuset efter att vi varit i tvättstugan


Viggo provåker blivande kusinens vagn och ...

20120619881 (MMS)

Viggo provåker blivande kusinens vagn och den verkar få godkänt!


Viggo provåker blivande kusinens vagn och ...

20120619881 (MMS)

Viggo provåker blivande kusinens vagn och den verkar få godkänt!


Viggo provåker blivande kusinens vagn och ...

20120619881 (MMS)

Viggo provåker blivande kusinens vagn och den verkar få godkänt!


Morgon


Just nu hemma hos oss, Tilde står för några av bilderna.


wow!

Å kan ni förstå vilken dag jag har varit med om! Igår blev jag bokstavligt talat tagen på sängen av alla tjejkompisarna här i Linköping. Jag låg och sov med Viggo och så kom de instövlandes allihopa och drog med mig på en postgiftermåls möhippa! En helt fantastisk dag med bara roliga saker och noll pinsamhetsfaktor (jag gillar!). Bland annat fick jag gå på vattengympa, baka mina egna bröllopstårtor och ha chokladprovning, ni förstår väl att dagen inte kunde bli annat än bra!  Bilder kommer senare men Tusen miljoner tack alla ni som var med och extra kärlek till systeryster som styr och ställer i bästa höggravidform!!

Sitter och väntar på medicindeligering så...

Sitter och väntar på medicindeligering så att jag kan jobba i sommar men jag är ju alltid så tidig så jag får vänta lite till. Börjar nästa vecka på riktigt och det känns bra att vara familjeförsörjaren nu :-) imorgon ska vi på kusin mollys avslutning och sen drar jag och syrran till ikea för det är en miljon saker som ska lämnas tillbaka och en miljon saker som ska inhandlas, puh! Hatar att flytta


David städade så att jag kunde ta kort

Ok här kommer lite bilder på de rum som är mest färdiga ( läs minst fula och gula) det är barnrummet, köket och badrummet.


Kvällsgungning i lekparken bakom huset :-)

20120610876 (MMS)

Kvällsgungning i lekparken bakom huset :-)


Uppdatering

Oj,oj vad länge sedan det hände något här. Skulle kunna skylla på flytten... Och det gör jag! Allt har i alla fall gått bra och vi håller på att boa oss men det tar tid. Dessutom har vi världens fulaste tapeter så hur vi än gör ser det fult ut. Men vi ska måla så fort vi får tid och barnvakt :) bilderna är på en Viggo när han röjer i skohyllan (där ser ni den gräsliga väggfärgen) och på båda barnen i barnrummet. Jag lovar fler bilder när vi kommit i ordning lite mer (dvs städat).


RSS 2.0