Morgonyoga

Morgonyogat mig har jag gjort nu! Vi har Turefamiljen på besök i helgen, de är här för flygdagarna som försvaret har och passar på att umgåsas med oss 😀👍🏻


Säg hej till lillebror!

Vi var på vårt andra ultraljud i tiadags och fick då reda på att det är en lillebror i magen 😍 Det är försata gången som vi vet innan vad det är för sort. Förresten så känner jag sparkar sen ca två veckor tillbaka och David kunde känna bebisen häromdagen 💖


Dagens fix

Vårt stora rum har länge varit oanvänt (vi flyttade in soffan i ett mindre rum för att få ett mysigare vardagsrum). Så idag ställde jag iordning en pysselhörna där. Det blev jättemysigt så nu ser jag framför mig att vi ska ha en soffa i rummet också så att jag kan amma bebis medan storbarnen ritar/pysslar. På så vis kan vi umgås i samma rum även om jag "sitter fast" med bebis och amning.


Babybump v 20

V 20 kliver vi in i dag (v 19+0)! Jag mår bra, börjar känna att magen tar emot ibland, kan inte röra mig som jag vill alltid.


Lunchträning

 

 

Dagens färg

Så himla nöjd med dagens färg på klänning, känns höstigt. Håll till godo med dagens toaselfie!


Selfietime på jobbet

Mitt tonåriga jag skulle vara mycket nöjd med mitt val av kläder idag: dr Martens och klänning. Då, när det begav sig, hade jag ofta kjol/klänning och mina älskade kängor (hade ett par svarta dr Martens som jag praktiskt taget bodde i när jag gick i högstadiet och gymnasiet).


Jobb

Här sitter jag och jobbar min andra arbetsdag efter semestern. Nu syns det att magen växt under ledigheten och jag har fått flera frågor om möjlig bebis i magen 😀


Morgonträning

Har svettats i källaren ett tag, ett cirkelpass med kroppsövningar för den här gravida kroppen check!


Förströelse

När en hellre leker med maten än att plocka undan efter den...


Just nu

Vi ska snart på kalas, kusin Harry fyller 4 år!


Första bilden på trean

Första bilden från ultraljudet som gjordes i vecka 8


Tillbaka?

Vet inte om jag tänker börja blogga igen, jag vet bara att jag vill dokumentera den här tredje graviditeten. Så jag börjar igen på samma sätt som allt startade för mer än sex år sedan, som en gravidblogg :)
 
Alltså Tilde och Viggo ska få ett syskon i januari (BF 13/1). En planerad graviditet efter stegrande bebislängt från min sida. Samtidigt känns det väldigt läskigt, nu ska vi börja om med bebistiden och allt vad det innebär, vet inte om vi förstår vad vi ger oss in i?
 
Anyways: här är magbilder på mig från tidigare i veckan: v 17 (16+3)
Börjar känna mig gravid ordentligt nu (fast jag tycker att det hände rätt tidigt, vaggade fram som att jag var i femte månaden redan i v 7 typ) första veckorna mådde jag lite illa men utan att kräkas samt att jag var väldigt trött.
 
 
 
 

RSS 2.0