Skola och träningPå dagen skola nu träning med dubbla sportbehåar! (kanske hjälper mot ömmande bröstvårtor). Helgen har varit lugn (för somliga åtminstonde). Medans David har slitit på jobbet har jag legat i sängen och maratontittat på senaste säsongen av Weeds, har ni inte sett den serien så kan den rekomenderas starkt! Nä måste kila, en svettig timma väntar:)

Mera plats!Ja såhär ser det ut fult men bekvämt, en väldigt smart lösning på försmå-byxor-problem!

Lördagsbestyr

Har varit och tränat spinning för försa gången på evigheter det var svettigt! En kanske udda sak men när jag tränar får jag jätteont i bröstvårtorna, det liksom isar i dom som det gör när det är kallt ute, det gör skitont! Har aldrig hänt förut, någon som råkat ut för samma sak? Another klädincident: nu måste jag ha gummiband i de enda jeansen som jag fortfarande kom i förra veckan, den där uno växer visst! Bara för det ska ni få höra status på uno den här veckan, alltså v 15: Bebisen är 13-14 cm och väger ca 50 gram, den här veckan kan bebisen börja höra och känner igen mammans röst. Ansiktsdragen växer fram men ögonen är fortfarande slutna. (info från "På smällen från a till bebis"). Är det inte fantastiskt coolt! Jag ruvar på någon som börjar höra!

Plats för mageSåhär såg jag ut i skolan idag. Långklänning är perfekt för det sitter inte åt någonting över magen så den kan liksom sväva fritt under allt tyg :) Det var skillnad mot igår då jag hade tajta jeansleggings på mig, det var inte skönt! Hua mig hur ska det här gå om jag redan är känslig för kläder som sitter åt? Jag kommer väl få bo i ett tält eller nåt :)  Ska ladda för ett Combatpass på gymmet lite senare. Fatta vad otränad jag är efter en hel sommar i sus och dus plus gravid, det kommer att bli intressant minst sagt och se hur jag klarar det här.  Ha en underbar helg alla!

Projektnamn

Alltså projektnamnet på bebis är Uno men h*n lystrar även till bebisen och liten. Det eminenta namnet Uno är det "moster" S och "moster" T som kommit på så det är det som gäller fram till h*n kommer ut, sen blir det nog något annat! Vi har också fått tid för ultraljud, den 21 september kommer vi att få se Uno för första gången! Det kommer att bli spännande värre :)

Later!

Veckans mage!Idag går vi in i vecka 15 alltså v14+1 och såhär ser magen ut nu. En liiiten kalaskula fast det ser mest ut som att jag har ätit lite för mycket i sommar :) För övrigt mår jag bara bra inga krämpor eller cravings (mer än vanligt alltså) utan allt är som vanligt!

Första inlägget!

Nu har vi startat en blogg för att ni som vill ska kunna följa graviditeten och bebisens utveckling! Tanken är att vi skall uppdatera med magbilder och annat som har med bebisen att göra så familj och vänner ska kunna vara delaktiga trots att vi inte bor på samma ort, bra va! Så slipper ni undra hur mycket magen har växt:)

Kramen!

RSS 2.0