Veckans mage v22+3



Lördag idag och jag har hunnit med ett spinningpass och pluggat färdigt en uppgift. Så nu tänker jag strosa lite på stan och kanske köpa mig en cykelkorg för jag har nämligen fått ta över Emelies cykel eftersom hon har flyttat. Tack snälaste! Ikväll ska vi lyssna på pengabrodern som kommer till Gävle och spelar, han är grym live!

Fredag

God morgon fredag, är lite seg idag. David och jag var och simmade igår, mycket mysigt och vi bubblade efteråt, men det känns i kroppen idag. Nu ska magen och jag till skolan där vi ska spendera en uuunderbar dag!!!

Jag kom inte på någon bra rubrik så jag skriver det som rubrik så har jag en rubrik för det måste man tydligen ha!

Jag är helt trött i huvudet, vi har tränat styrketräning på förmiddag med skolan och sen har jag gjort ett konditionstest på mig själv och nu sitter jag och pluggar. Konditionstestet visade i alla fall att jag förbättrat kondisen sen vi startade den här uppgiften för nio veckor sedan och det är ju lite roligt att få bekräftat! Med bebbe och allt, bra av mig;)

Skooolan

Sitter i skolan och pluggar, har som mål att bli klar med en uppgift imorgon så att jag kan börja tenteplugga, vi får se hur det går... Idag kära vänner går vi in i vecka 23, det puffas och bökas med jämna mellanrum så Uno frodas där inne i magen:) Har börjat märka av bygga-bo tendenser, helt plötsligt vill jag rensa i räkningshögarna och skaffa prydliga pärmar för alla viktiga papper! Som det ser ut nu har jag och David varsin låda där vi oprydligt slänger ner alla papper, det duger inte när bebben kommer! Undra varför man tänker så att allt måste vara iordning och perfekt tills kläckningen? Som att man måste bli en ny och bättre människa bara för att man ynglar av sig!

Later

Vårnytt



Titta vad jag fick hem i brevlådan idag, den ska genast lusläsas!

Vuxenpoäng



Idag var spinningen jobbig, jobbig! Helgen har varit underbar, tack Frida och Edvin det är alltid lika härligt att träffas:) Det blev lite shoping i lördags och igår var vi kulturella och gick på Nordiska museet, himla intressant faktiskt och många vuxenpoäng.

Helg

Nu har jag fredagsstädad, inte klokt vad duktig man känner sig efter det! Igår kväll var jag och David och motionssimmade en hel timme, efter det plaskade vi i äventyrsbadet en stund det fanns roliga virvlar och strömmar men inga vågor som hemma i LKPG. Det är tur att man har barnasinnet kvar:) Imorgon bär det av till Stockholm och hälsa på Frida och Edvin det blir alla tiders det! Ha en skön helg alla!

Time flies

Såg precis på babytickern på bloggen, det är bara 131 dagar to go! Det betyder att om en månad är det bara hundra dagar kvar och det är liksom nästan bara tre månader och om två månader är det jul och det kommer ju gå snabbt och efter det dröjer det inte länge förns skolan är klar och då är det typ bara en månad kvar! Och en månad är ju typ ingenting.... Det betyder alltså att Uno snart är här (eller att någon börjar bli nervös för att det går så fort! ) Och vi som inte har någon barnvagn. eller skötbord. eller spjälsäng. eller nappar. eller blöjor. eller några bebisprylar överhuvudtaget. Men det hins nog med trots att det i princip bara är några veckor kvar...typ.

Ge sig tillkänna

Sitter i skolan och det är fortfarande mörkt ute, vart tog ljuset vägen? Kände mig lite halvdålig igår så det blev ingen träning, det måste ju vara vaccinet som spökar. Däremot blev det Grey´skväll med tjejerna, mysigt! Nu är vi inne i vecka 22. Det finns olika uppgifter i böcker och på nätet,  men bebben borde vara någonstans mellan 20-27 cm lång och väger mellan 300-500g. Uno far runt i magen men varje gång någon ska känna på magen ligger han väääldigt stilla. Men så fort personen tar bort handen börja han slå runt igen. Knepig den där Uno, han kanske är blyg?

Svininfluensa

Såhär såg jag ut igår efter 75 min spinning, vääldigt svettigt! Ser ni vad stor magen ser ut på första bilden, som en ballong. Jag är inte riktigt så stor i verkligheten, det är nog kameran som lägger på minst en halv mage :) Idag har jag fått vaccin mot svinet, syrran har varnat mig för att det kommer göra ont i armen där man fick sprutan. Hoppas att jag inte får några andra biverkningar.

Snö

Måndag och det snöregnar ute, ville helst ligga kvar i sängen imorse :) Ha en bra dag!

Jag vill plugga!

Hej lördag! Har varit och spinnat och nu är det plugg som gäller, måste skriva klart en uppgift idag så jag kan börja på nästa. Eller som vi har lärt oss i coachingen: jag VÄLJER att plugga (måste är inte ett bra ord, tänk på hur ni använder det, visst blir det skillnad om man använder vill istället?)

same same



Har handlat två nya toppar/klänningar. Det är samma modell men olika färg, en höstgrön och en mörkgrå. Orkade inte anlägga ett bloggvänligt ansikte därav gardinfrisyren:)

Veckans mage: 20+2



Den växer och frodas magen!

Mat

Sitter här och har precis blivit serverad godaste hamburgaren av David som han lagat helt själv, sååå gott!!! Va bra jag har det:) Imorgon tänkte jag gå och simma på morgonen om jag orkar gå upp. Nu tillbaka till hamburgaren.
Later

V 21

Mot skolan. Idag är det kallt ute, har tagit fram vinterjackan. Nu är vi inne i vecka 21 mindre än hälften kvar kan man säga. Knodden är nu ca 20-27cm lång det är nästan en hel linjal det! Och jag mår fortfarande prima kan inte bli bättre:)

När man har bråttom

kan det bli såhär fula bilder men det bjuder jag på!! Har precis tränat därav det rödmosiga ansiktet, men sköna byxor har jag i alla fall:) Börjar känna av att jag inte kan ta i riktigt som förut vilket är lite frustrerande när man VILL, men det är bara att lyssna på kroppen och slå av på takten, så det så! Nu ska jag och min vackra uppenbarelse hoppa in i duschen och sen är det mat.

Nya träningsbyxorna



Ära vare gud i höjden detta har jag köpt på Stadium! Inte så bra bild men ni fattar principen mjuka lite glansiga och väldigt sköna.

Bad hairday



Idag har jag haft mössa hela dagen för jag råkade somna med okammat blött hår. Till och med mitt annars så platta hår blev trassligt av denna slarviga behandling, det såg ut som ett kråkbo imorse! Jag har idag införskaffat två par träningsbyxor modell sköna och stretchiga med plats att växa i. Är mycket nöjd med att shopingådran fortfarande lever och frodas!

Tillbaka på skärmen!

Halloj igen! Jag har haft en kalashelg hemma, mysigt att umgås med familj och vänner! Men tiden går ju alltid lika snabbt och idag är det måndag igen. Just nu sitter jag hemma och pluggar och tro det eller ej men jag har faktiskt fått lite gjort :) Ikväll blir det spinning och apropå det: jag måste köpa nya träningskläder för alla träningsbyxor börja sitta åt liite för mycket och de flesta träningslinnena (heter det så? låter fel...) åker upp på halva magen. Det är bara så tråkigt att lägga pengar på tycker jag. (notering: sen när tycker jag att det är tråkigt att handla kläder???? jag måste vara sjuk....svårt sjuk! bäst jag går på stan och botar detta symptom ögonen böj!)

Mot Linköping

Idag blir det LKPG efter skolan därför kanske det blir lite tyst här i bloggen ett par dagar. Men ha en skön helg alla!

Blobb


Idag har vi varit hos barnmorskan, hon kollade bara om allt var bra och tog lite blodtryck. Sen fick vi information om svinis och vaccination, det är kanske bra att göra? Fick väga mig, har gått upp till 67 kg, vilket betyder att jag har gått upp 6 stadiga sen inskrivningen, ännu mer sen innan jag blev på smällen :) Jag tyckte att det var ganska mycket så nu känner jag mig som en blobb. Dessutom sa BM att man går upp mest i slutet, hua mig hur ska det här sluta? Men gräddar man bebis så gör man:)

en bra tisdag

Väldigt mätt och belåten efter pannkaksmiddag och om en timma är det hemmafruarna på TV. Utanför regnar det så det är mysigt att krypa upp i soffan, tänk va bra har man kan ha det en tisdagkväll!


Måndag

Måndag och ännu en pigg morgon, vaknade en halvtimma innan jag behövde. Jag passade på att byta lakan i sängen som glömdes ( läs orkade inte göra) igår :) Min sjal (på bilden) fäller jag hittar sånna här spår i hela lägenheten, fortsätter det såhär är det jag som får en naken sjal och en fransig lägenhet.

Kunde inte låta bli...

Okej, jag lovar att inte köpa mer kläder men det var 10% på H&M och jag kunde inte hålla tassarna borta! Och jag som älskar randigt!

Sköna söndag

Idag regnar det ute och jag ligger bara i sängen och läser bok, hur mysigt som helst. Uno märks av lite då och då, mest på kvällar och mornar, det är allt lite overkligt men väldigt trevligt:) Det känns som en liten puff, svårt att beskriva men det är som en luftbubbla-virvel-fjäril som känns i nedre delen av magen, ni förstår precis va? Nu tillbaka till läsningen, sista Stieg Larsson boken som jag läser om efter att vi såg den andra filmen, kommer liksom inte alls ihåg upplösningen på hela storyn så jag måste friska upp minnet lite.

Uno-Lee

Jäpp, igår kväll kände vi uno! David låg med kinden mot magen och fick en puff mot kinden och jag kände det samtidigt. Först tittade vi bara på varandra lite förvånat för att kolla att den andra också hade känt något, sen blev vi helt till oss! Vår bebbe finns verkligen där inne:) Efter denna karatespark har uno ett till smeknamn: uno-lee. Dagens mage är förresten v 18+3!

Morgonstund har guld i mun

Hej fredag! Idag vaknade jag halv sju, en timma innan klockan skulle ringa, varför är man alltid morgonpigg när man inte behöver?? Jag har haft en lång och skön morgon, har hunnit lite plock och fix här hemma så slipper jag det när jag kommer hem sen!
Trevlig helg alla!

Hurtbullar

Nu är vi inne i vecka 19 hörni så snart kanske jag börjar känna av den däriga uno! Annars inget nytt med graviditeten, allt är som vanligt och jag har inga krämpor alls lyckliga mig! I morse var jag och David på Fjärran Höjder och simmade i 45 min, klockan fem i åtta var vi i plurret det ni! Väldigt skönt faktiskt. Nu blir det korvstroganoff till middag!
Later

RSS 2.0