igår

Glada och chokladiga bilder från igår! Vi har sålt lägenheten, budgivningen gick bra och vi har edan skrivit kontraktet. Nu är det bara resten kvar innan vi är tillbaka i hemstaden.

Fredagsmys

Härliga fredag. Och nervösa fredag, idag är det budgivning...iiiiih! Underbara fredag för Sara och Calle kommer hit, det kommer bli en toppenhelg!
Morgonmys!

andra, tredje, såld?

Å vad spännande! Det är fem intresserade av lägenheten och på fredag blir det budgivning, gud så nervöst! Sen är det bara ny lägenhet och nytt jobb som ska fixas, piece of cake ;)

SMS-inlägg

20120327670 (MMS)


Vi är på bibblan för att slå ihjäl lite ti...

20120327669 (MMS)

Vi är på bibblan för att slå ihjäl lite tid, vi håller oss nämligen borta från det nystädade hemmet i väntan på visningen ikväll


SMS-inlägg

20120325662 (MMS)


SMS-inlägg

20120325658 (MMS)


SMS-inlägg

20120325655 (MMS)


SMS-inlägg

20120325654 (MMS)


Vi var i parken igår med ture med stopp i ...

20120325652 (MMS)

Vi var i parken igår med ture med stopp i affären för mellis


Shopping och han sitter i vagnen!

20120324647 (MMS)

Shopping och han sitter i vagnen!


morgongröt

Frukosten ligger i magen (och lite på också) och nu ska jag ta tag i städningen... eller kanske inte riktigt ännu, klockan var visst inte så mycket :)

freeeeedag

Trevlig helg alla! Imorn är det visning så förmiddagen kommer bestå av städning (ja det har hunnit bli skitigt sedan visningen igår). Annars en hel helg lediga tillsammans och inga planer, hoppas det blir fint väder så att vi kan vara ute och äta glass :)

springa, springa

Ha, ha idag när jag skulle handla mat efter promenaden kom jag på i kassan att jag inte hade några pengar med mig. Det var bara att ställa varorna och springa med barnen i vagnen först till mäklaren och hämta nyckeln (den var utlånad för visning idag) och sen hem och hämta pengarna. Sen tillbaka till affären och betala och sen hem igen. Puh det blev mycket motion det!

kväll

Nu har vi ätit middag och det är lekstund innan välling och läggdags. Jag hoppas att lillebror sover bättre än vad han gjort senaste tiden, i natt var han vaken 4-5 gånger och då räknas inte de gånger han vaknar på kvällen innan jag lägger mig. Som jag längtar efter att få sova längre än 1-2 timmar i stöten! nu till skrikig lillebror.

På bussen på väg hem mutad med russin

20120321626 (MMS)

På bussen på väg hem mutad med russin


Vi är hos ella!

20120321625 (MMS)

Vi är hos ella!


vårjackan på när vi var ute på promenad nyss

20120320617 (MMS)

vårjackan på när vi var ute på promenad nyss


Vi sjunger imse vimse!

20120320613 (MMS)

Vi sjunger imse vimse!


Pappa och diddo

Lite bilder från dagen på lillebror och pappa!

lördag

såhär ser vi ut just nu, mamma i sin nya randiga tröja som hon fyndat för en femtiolapp. men hörni vad stor viggo ser ut, en riktig liten (stor) kloss. Idag blir det kals hos ella så det blir bussäventyr dit på eftermiddagen.

Vååår!

Å vilket härligt vårväder! Vi har strosat lite på stan och barnen sover eftermiddagsluren just nu. För den som är nyfiken ligger vår lägenhet ute på hemnet, spännande värre :)

Aha!

20120315604 (MMS)

Aha!


Jag undrar vart hon ska?

20120315603 (MMS)

Jag undrar vart hon ska?


En glad en

20120315600-001 (MMS)

En glad en


Sol

godermorgon! Är på bra humör trots dåligt med sömn för idag slutar barnafadern tidigt och imorgon är han ledig. Planer för dagen är: träna, gå ut i solen samt dammsuga. Förresten frågade jag Tilde vad vi skulle äta ikväll när vi får middagsgäster. Det självklara svaret blev: "glass, mangoglass".
Bilden är från igår exakt 2,5 sekund efter att jag plockat undan alla leksaker.

åka med komfort

Nyss hemkomna från en supermysig heldag hos Ella! Vi träffade pappa på väg hem från bussen så nu är det matfixardax för hela slanten.

Mjuk landningsbana

Viggo sitter på golvet, för säkerhets skull med kuddar runt om så att han landar mjukt. Annars ska vi på utflykt till Ella idag, åka buss och allt.
Tilde när det begav sig!

Å, promenad i ett vårvarmt gävle det är fi...

20120312590 (MMS)

Å, promenad i ett vårvarmt gävle det är fint som snus det!


God morgon! Idag blir det öppna förskolan ...

20120312588 (MMS)

God morgon! Idag blir det öppna förskolan och promenad i vårsolen :-)


spännis

ha! idag blev det morgonträning efter ett par dagars uppehåll. och nu har alla i familjen ätit morgongröten fötutom den ömma fadern ty han ligger fortfarande och sover.
guuud vad jag spänner mig och de små musklerna syns bara på höger arm. och bara när jag spänner mig. jättehårt.

Kväll

Fredagkväll och jag väntar på att David ska komma hem från jobbet. Barnen sover och jag ska nog skynda in i duschen innan Viggo vaknar för första amningen. Man vet aldrig med honom, han kan sova en timme eller fyra timmar. Bäst att passa på i alla fall.
Min nya frisyr, me like!

hurra!

å, han blir ju sex månader idag! lilla lillebror som inte alls är så liten längre.

klippa håret

Snart ska jag gå iväg och klippa mig, tjoho! Sen ska jag bara färga de grå så är jag som ny igen :)

goder morgon!

Hela familjen har ätit morgongröt, vissa med lite mer kladd än andra.


Fyrtioelfte utbrottet idag, för att vi ska...

20120307576 (MMS)

Fyrtioelfte utbrottet idag, för att vi ska sitta vid bordet och äta... Suck


Mamma är hungrig nu så vi lagar mat: köttf...

20120306574 (MMS)

Mamma är hungrig nu så vi lagar mat: köttfärs med curry och mangchutney


Han blir jättesur om han inte får äta på t...

20120306571 (MMS)

Han blir jättesur om han inte får äta på tvättlappen


Söndag

Vi sitter i soffan och tittar på barnprogram, tillisen är fortfarande inte helt frisk så det blir en lugn dag hemma idag också.

Viggo och mamma i spegeln

20120303562 (MMS)

Viggo och mamma i spegeln


Lördag

Lördag och David jobbar. Resten av familjen sitter/ligger i soffan, Tilde fortfarande hängig med en blåtira och Viggo sover. Själv har jag hunnit med att träna nu på morgonen, skönt men svettigt! Vi blev förresten erbjudna en hyreslägenhet i Linköping häromdagen, men mannen i huset tyckte inte om läget så vi tackade nej. Men det finns i alla fall lägenheter i stan, så helt hopplöst ser det ju inte ut.

tungvrickaren

Hej hopp! En händelserik dag: vi har fotat lägenheten inför visningen och det gick bra. Men stackars Tilde har ramlat och slagit sig igen. Den här gången for hon in i vår köksö och slog sig rätt över näsryggen. Så hon har en präktig bula mittemellan ögonen. Stackars liten har dessutom feber så hon gör inte många knop just nu. Diddo (Tildes uttal på Viggo) däremot är pigg och har fått tand nr två, kanske därför han biter på tungan hela tiden?
Stackars storasyster!

RSS 2.0